Ju jeni unik. Pse kuzhina juaj nuk duhet të jetë ashtu? Në aktiv FURNITURE, ne përgatisim profesionalisht një plan kuzhine që është plotësisht i përshtatur për dëshirat dhe nevojat tuaja. Ne marrim parasysh specifikat e shtëpisë tuaj. Për shkak se ne kemi përvojë të madhe në hartimin e kuzhinave, ne lehtë mund të krijojmë një plan optimal të dizajnit, formës dhe nevojë suaj. Ne u ofrojmë klientëve më të kërkuar manipulimin e të gjitha nuancave të ngjyrave për kuzhinë dhe përcaktimin arbitrar të këndvështrimeve të ndryshme. Ju mund ta merrni me lehtësi të gjithë planin me e-mail.

Ne garantojmë që ju do të jeni në gjendje ta shihni kuzhinën tuaj të re me sytë tuaj para se të ndërtohet. Gjegjësisht, ne lehtë mund të përgatisim një video animacion ose një pamje panoramike të kuzhinës. Ju do të jeni në gjendje ta shkarkoni këtë edhe në telefonin tuaj, pasi ne ju lejojmë të shihni një model 3D të kuzhinës përmes telefonit tuaj mobil. Përveç vetë vizatimit, do të merrni këshilla personale nga shitësi bazuar në dëshirat dhe sugjerimet tuaja për përmirësime. Dizajni cilësor gjithmonë merr parasysh edhe detajet më të vogla.

Ju ftojmë të vizitoni në punëtorinë tonë në Baicë, Drenas.

Koha e prodhimit pritet të jetë 7 – 10 ditë por gjithashtu mund të zgjatet në varësi të kompleksitetit të klientit.

Ju mirëpresim,
Aktiv Furniture Factory

E-mail: aktivfurniture@aktiv-ks.com

MENU