Aktiv HOME është dyqan i madh i shitjës së veglave të punës, elektronikës, materialit ndërtimor, mobiljeve dhe qindra artikujve tjerë për shtëpi, kopësht, elektrikë, etj….

Aktiv Group filloj aktivitetin 10 vite më parë, si biznes familjar me një dyqan të vogël vetëm për ngjyra dhe me nje grup të vogël punues të suvatimit dhe ngjyrosjes. Por dëshira për tu rritur ishte e madhe, dhe 5 vite më parë u rrit veprimtaria në shitje me pakice dhe shumicë të produkteve shtëpijake, veglave të punës dhe materialit ndertimor.

Pse ne ?

Të gjitha produktet janë më garancion

Garancion të ofruar nga prodhuesi.

Transporti i shpejtë

Më kosto të lirë dhe mundësi për transport FALAS!

Produkte cilësore

Kjo arrihet më produktet që ne posedojmë nga brendet e njohura ndërkombëtare.

Stafi ynë Udheheqës dhe menaxherial

Ekrem Elshani

Pronar

Gazmend Elshani

Drejtor

Besnik Kluna

Menaxher i importit

Agon Elshani

Menaxher i dyqanit - aktivHOME 2

Valdrin Elshani

Menaxher i dyqanit - aktivHOME 1

Gentrit Xhemajlaj

Graphic and Web Designer