BLEJ PRODUKTE NË MËNYRËN MË TË PËRSHTATSHME DHE TË SIGURTË DUKE BLERË ONLINE.

NE DUAM QË JU TË KENI ZGJIDHJE KUR DËSHIRONI TË BLENI PRODUKTET TONA. PRANDAJ, MOS HUMBISNI ASNJË MOMENT DHE POROSITNI ONLINE NGA REHATIA E SHTËPISË TUAJ, NË ÇDO KOHË.

NDIQNI MË POSHTË HAPAT SE SI TË BËNI NJË BLERJE NË UEBFAQEN TONË

 

HAPI I PARË

Pasi të keni klikuar në uebfaqen tonë ju keni mundësi të zgjedhni kategorinë e caktuar ose produktet që gjenden në faqën e parë (ballinë).

Shiko foton më poshtë:

HAPI I DYTË

Pas zgjedhjes së kategorisë do të shfaqen produktet, ku do të keni mundësi të zgjedhni produktin tuaj të preferuar.

Shiko foton më poshtë:

HAPI I TRETË

Pasi të keni lexuar detajet e produktit tuaj të preferuar shtyp butonin BLEJE TANI!

Shiko foton më poshtë:

HAPI I KATËRT

Në mënyrë automatike do të ju shfaqet shporta juaj. Nëse dëshironi të vazhdoni me blerje tjera klikoni në butonin VAZHDO TË BLENI! . Nëse dëshironi që të procesoni blerjen klikoni poshtë fatures, tek butoni VAZHDO PËR POROSI!

Shiko foton më poshtë:

HAPI I PESTË

Pasi të keni klikuar për vazhdim të porosisë do të shfaqet faqja Detajet e faturimit ku kërkohet nga ju të plotësoni fushat e kërkuara në ne menyrë që të bëjm faturen gati për ju dhe adresën e dërgimit (të dhënat e kërkuara shërbejnë për mënyrën e transportit dhe janë të sigurta dhe në konficidialitet të plotë). Pasi të keni plotësuar fushat e kërkuara, zgjedh menyrën e pagesës, pranoj kushtet dhe termat, dhe ne fund klikoni BËJE POROSINË!

Shiko foton më poshtë:

HAPI I GJASHTË

Konfirmimi i porosisë suaj dhe hollësitë e porosisë.

Shiko foton më poshtë:

PËRFUNDIMI

Në adresen tuaj elektronike ju do të pranoni email-in që konfirmon realizimin e transaksionit. Më pas do të kontaktoheni nga Qendra e Thirrjeve pranë aktivHOME për të verifikuar porosinë (blerjen).

Shiko foton më poshtë: