Zierëse më avull 1400W KP-628 – ISKRA

49.00

Ka sasi

• Tensioni: 220-240V
• Fuqia: 1200-1400W (max)
• Butoni për rregull. e kohës (prej 1 min. deri 60 min.)
• Butoni për rregull. e temperat. (prej 60°C deri

Kodi: 3830042560937 Kategoritë: ,

49.00

Përshkrimi

• Tensioni: 220-240V
• Fuqia: 1200-1400W (max)
• Butoni për rregull. e kohës (prej 1 min. deri 60 min.)
• Butoni për rregull. e temperat. (prej 60°C deri
250°C)
• Llambë halogjenike me ventilator
• Indikator i rrymës (kuq) dhe i nxehjes (gjelbër)
• Kapak qelqi dhe enë me kapacitet 12 L
• Dimensionet e kutisë (në mm):
362 (GJ) x 362 (GJ) x 235 (L)
• Neto pesha: 7 kg
• Bruto pesha: 7,5 kg
Shtojca:
• grila e poshtme dhe e sipërme për pjekje
• mbajtësit e grilës
• mbajtësi për kapakun dhe bukën
• pirunë
• rreth vazhdues
• grill pllaka dhe pllaka për tymosje

MENU