Zbutes uji 508 Standard Ecosoft

1,149.00

S’ka stok

Uji i përparuar i Ecosoft 508 Standard është një filtër i pavarur i destinuar për zvogëlimin e hekurit, manganit, ngurtësisë, amoniumit dhe lëndës organike në ujë.

Karakteristikat e modelit
Filtri përfaqëson një kabinet kompakt me një anije që përmban një material zbutës të përparuar të Ecomix® dhe një valvul kontrolli në të. Kabineti gjithashtu ka një sistem shëllirë për rigjenerimin e mediave të filtrit. Kripa e tabletës për rigjenerim derdhet direkt në trupin e kabinetit.

Kodi: ECOS-FK0835CABDV Kategoritë: ,

1,149.00

Përshkrimi

Uji i përparuar i Ecosoft 508 Standard është një filtër i pavarur i destinuar për zvogëlimin e hekurit, manganit, ngurtësisë, amoniumit dhe lëndës organike në ujë.

Karakteristikat e modelit
Filtri përfaqëson një kabinet kompakt me një anije që përmban një material zbutës të përparuar të Ecomix® dhe një valvul kontrolli në të. Kabineti gjithashtu ka një sistem shëllirë për rigjenerimin e mediave të filtrit. Kripa e tabletës për rigjenerim derdhet direkt në trupin e kabinetit.

Filtri është plotësisht automatik, i heshtur.
Dizajn tërheqës dhe kompakt.
Operacion i besueshëm dhe efikas për të paktën 5 vjet *.
Cilësi e garantuar nga certifikatat ndërkombëtare CE dhe ISO.

MENU