Xhaketë pune – Neo Tools

28.90

Xhaketë e punës NEO është një zgjidhje jashtëzakonisht praktike për të gjitha llojet e punës, si profesionale ashtu edhe shtëpiake.

28.90

Pastroje

Përshkrimi

Xhaketë e punës NEO është një zgjidhje jashtëzakonisht praktike për të gjitha llojet e punës, si profesionale ashtu edhe shtëpiake. Bërë prej materiali të përforcuar me cilësi të lartë në bërryla, duke rritur qëndrueshmërinë dhe elementet reflektuese, duke siguruar shikueshmërinë e përdoruesit. Xhepat e ngurta i rezistojnë ngarkesave të rënda dhe ruajnë të gjitha mjetet e nevojshme gjatë funksionimit. Një avantazh shtesë është xhepi i smartphone i vendosur siç duhet, falë të cilit gjithmonë mund të keni telefonin me vete, pa u shqetësuar për sigurinë e tij. Garancia e cilësisë është çertifikata evropiane dhe performanca në përputhje me EN ISO 13688: 2013. Marka NEO plotëson pritjet e profesionistëve.

Specifikat

Informacion shtesë

Madhësia

L, LD

MENU