Xhaketë pune – Neo Tools

22.00

Materiali:
65% polister
35% pambuk
Pesha: 245 g/m2
Madhësit: S/M/L/LD/XL/XXL

22.00

Pastroje

Përshkrimi

Xhaketë e punës NEO është një zgjidhje jashtëzakonisht praktike për të gjitha llojet e punës, si profesionale ashtu edhe shtëpiake. Bërë prej materiali të përforcuar me cilësi të lartë në bërryla, duke rritur qëndrueshmërinë dhe elementet reflektuese, duke siguruar shikueshmërinë e përdoruesit.
Garancia e cilësisë është çertifikata evropiane dhe performanca në përputhje me EN ISO 13688: 2013. Marka NEO plotëson pritjet e profesionistëve.

Specifikat

Informacion shtesë

Madhësia

L, LD, M, S, XL, XXL

MENU