Weberton bet 5kg i bardh – WEBER

16.90

Ka sasi

Stabilana UV
E qëndrueshme në të gjitha kushtet atmosferike
Parandalon karbonizimin e betonit dhe ndryshkjen e armaturës

Kodi: W2483WH Kategoritë: ,

16.90

Përshkrimi

Weberton bet është një bojë dispersioni e bërë në bazë të emulsionit akrilik me cilësi të lartë, e destinuar për mbrojtjen dekorative të sipërfaqeve të betonit. Falë polimereve të përzgjedhur dhe aditivëve të shtuar, boja akrilike për beton është e qëndrueshme për një periudhë të gjatë kohore, karakterizohet nga rezistenca e lartë ndaj ujit dhe rezistencë në të gjitha kushtet atmosferike. Mund të përdoret në rinovimin e ndërtesave të vjetra, si dhe në mbrojtjen dhe rilyerjen e ndërtesave të reja.

Stabilana UV
E qëndrueshme në të gjitha kushtet atmosferike
Parandalon karbonizimin e betonit dhe ndryshkjen e armaturës

MENU