Weberton bet 1 kg – B3

5.90

Ka sasi

Weberton bet karakterizohet nga ngjitja shumë e shkëlqyer me nënshtresat e betonit, rezistenca e lartë ndaj ujit si dhe rezistencë e lartë ndaj përshkueshmërisë së CO2.

Kodi: W24855B3 Kategoritë: ,

5.90

Përshkrimi

Weberton bet është një bojë dispersive e bërë në bazë të lidhësve polimer dhe përdoret për lyerjen dhe mbrojtjen e betonit vertikal dhe nënshtresave të tjera me bazë çimentoje.

Weberton bet karakterizohet nga ngjitja shumë e shkëlqyer me nënshtresat e betonit, rezistenca e lartë ndaj ujit si dhe rezistencë e lartë ndaj përshkueshmërisë së CO2.

Konsumi: përafërsisht 180-200 ml/m², në varësi të përthithjes dhe ashpërsisë së nënshtresës.

MENU