Webertene akrilputz 2mm, 25kg

34.99

Ka sasi

Rezistencë e shkëlqyer mekanike
Rezistencë e lartë ndaj ujit
Një përzgjedhje e gjerë e hijeve

Kodi: W2062 Kategoritë: ,

34.99

Përshkrimi

Webertene akrilputz është një suva akrilike për dekorimin dhe mbrojtjen e sipërfaqeve të fasadave, me rezistencë të shkëlqyer ndaj ujit dhe rezistencë mekanike. Është e lehtë për t’u aplikuar dhe përpunuar dhe disponohet në një përzgjedhje të gjerë nuancash sipas grafikut të tonit Weber. Nuancat me një indeks HBW prej më pak se 25% duhet të përdoren ekskluzivisht për zona të vogla, të tilla si kufijtë në dritare, dyer dhe hapje të tjera. webertene acrylputz është pjesë e sistemit të fasadës Weber me EPS.

Rezistencë e shkëlqyer mekanike
Rezistencë e lartë ndaj ujit
Një përzgjedhje e gjerë e hijeve

MENU