Weberprim podloga 3L – WEBER

12.99

Ka sasi

Para përdorimit, duhet të hollohet me ujë të pastër në një raport 1:8.
Konsumi: 30 deri në 50 m² mund të mbulohen me 1 litër shtresë të holluar.

Kodi: W2610 Kategoritë: ,

12.99

Përshkrimi

Weber.prim Primer IN është një astar i koncentruar akrilik për sipërfaqet e brendshme përpara se të aplikoni bojëra të brendshme, përbërës zbutës, etj. Përmirëson neutralizimin dhe forcon nënshtresën për të parandaluar rënien e bojës nga muret dhe probleme të tjera.

Para përdorimit, duhet të hollohet me ujë të pastër në një raport 1:8.
Konsumi: 30 deri në 50 m² mund të mbulohen me 1 litër shtresë të holluar.

MENU