Weberprim podloga 1L

4.49

Ka sasi

Veshje me tharje të shpejtë me fuqi të lartë lidhëse
përgatitje dhe aplikim i thjeshtë
për aplikim të sigurt të ngjitësit të pllakave ose hidroizolimit
për sipërfaqe të brendshme dhe të jashtme absorbuese dhe jo absorbuese

Kategoritë: ,

4.49

Përshkrimi

Weberprim është një astar akrilik i betonuar që përdoret për përgatitjen e nënshtresës përpara se të aplikoni bojëra dhe/ose përbërës zbutës. Falë polimereve të përzgjedhur dhe aditivëve të shtuar, abetarja universale shërben për të ngopur nënshtresën dhe për të rritur rezistencën ndaj ujit. Mund të përdoret në rinovimin e ndërtesave të vjetra, si dhe në mbrojtjen e ndërtesave të reja, brenda dhe jashtë.

Veshje me tharje të shpejtë me fuqi të lartë lidhëse
përgatitje dhe aplikim i thjeshtë
për aplikim të sigurt të ngjitësit të pllakave ose hidroizolimit
për sipërfaqe të brendshme dhe të jashtme absorbuese dhe jo absorbuese

MENU