Weberplan Praktik

7.00

Ka sasi

Weberplan praktik është rrafshues universal me bazë çimento të bardhë, mbushës cilësorë dhe pasuruar me fibra që përmirësojnë performancën.

Kodi: W3043L Kategoritë: ,

7.00

Përshkrimi

Weberplan praktik është rrafshues universal me bazë çimento të bardhë, mbushës cilësorë dhe pasuruar me fibra që përmirësojnë performancën.

I pasuruar me fibra që përmirësojnë performancën
Aftësi të lartë ngjitëse me të gjitha nënshtresat

Përmbajtja prej 25kg e thesit përzjehet me mikser elektrik duke i shtuar gradualisht 6.5 – 7 l ujë sipas nevojës.
Pas përzjerjes së parë, masa lihet të prehet për rreth 10 min dhe më pas përzjehet përsëri para se të aplikohet
Përzjerja e përgatitur aplikohet mbi bazament me malle ne trashesine e deshiruar te shtreses, ose sipas nevojes per nivelim te bazamentit
Shtresa përfundimtare dekorative mund të aplikohet 7 ditë pas aplikimit së shtresës së fundit të ngjitësit
Masa e përgatitur duhet të konsumohet brenda jo më shumë se 3 orësh nga përgatitja

MENU