Webercolor comfort cement G109 2kg

4.99

Ka sasi

-Koha e pritjes para pjekjes së plotë: minimumi 12 orë
-Koha e pritjes përpara përdorimit të dyshemesë: minimumi 24 orë
-Gjerësia e bashkimit: nga 1 në 6 mm

Kodi: W5201 Kategoritë: ,

4.99

Përshkrimi

Rreth këtij produkti
-Koha e pritjes para pjekjes së plotë: minimumi 12 orë
-Koha e pritjes përpara përdorimit të dyshemesë: minimumi 24 orë
-Gjerësia e bashkimit: nga 1 në 6 mm

Përfitimet dhe Veçoritë
-Rezistente ndaj gërvishtjeve
-Nuk gërvisht faience
-Lehtë për tu aplikuar dhe pastruar
-Veçanërisht i përshtatshëm për banjo, dushe dhe kuzhina

MENU