Webercol SMART Ngjitës keramike hiri 25 kg

4.90

Ka sasi

• Për ngjitjen e pllakave të qeramikës
• Për pllaka të vogla dhe të mesme
• Për aplikim në mure dhe dysheme
• Përdorim në ambiente të brendshme

Kodi: W3032L Kategoritë: ,

4.90

Përshkrimi

Webercol smart G është një ngjitës i parapërgatitur me bazë çimentoje Portland gri, inertesh tëpërzgjedhura dhe aditivësh specifikë që përmirësojnë ngjitjen dhe punueshmërinë.

Avantazhet
• Për ngjitjen e pllakave të qeramikës
• Për pllaka të vogla dhe të mesme
• Për aplikim në mure dhe dysheme
• Përdorim në ambiente të brendshme

Përdoret për ngjitjen e pllakave poroze të dimensioneve të vogla dhe të mesme në mjedise të brendshme.

MENU