Webercol Gress W- C2T Ngjites keramike i bardh 25 kg

9.00

Ka sasi

Ngjitës i bardhë Pllakash
Me ngjitshmëri të lartë

– Për pllaka qeramike të mesme
– I pasur me polimera që përforcojnë ngjitjen
– Për mure dhe dysheme
– Përdorim të brendshëm dhe të jashtëm

Kodi: W3035L Kategoritë: ,

9.00

Përshkrimi

Ngjitës i bardhë Pllakash
Me ngjitshmëri të lartë

– Për pllaka qeramike të mesme
– I pasur me polimera që përforcojnë ngjitjen
– Për mure dhe dysheme
– Përdorim të brendshëm dhe të jashtëm

Webercol gress W është një ngjitës i parapregatitur me bazë çimentoje Portland të bardhë, inertesh të përzgjedhura dhe aditivësh specifikë që përmirësojnë ngjitjen dhe punueshmërinë. Përdoret për ngjitjen e pllakave poroze të dimesioneve të mesme në mjedise të brendhme dhe të jashtme.

MENU