Webercol Gress G-C2T Ngjites keramike i hirit 25 kg

8.00

Ka sasi

Ngjitës Pllakash
Me ngjitshmëri të lartë

– Për pllaka qeramike të mesme
– I pasur me polimera që përforcojnë ngjitjen
– Për mure dhe dysheme
– Përdorim të brendshëm dhe të jashtëm

Kodi: W3034L Kategoritë: ,

8.00

Përshkrimi

Ngjitës Pllakash
Me ngjitshmëri të lartë

– Për pllaka qeramike të mesme
– I pasur me polimera që përforcojnë ngjitjen
– Për mure dhe dysheme
– Përdorim të brendshëm dhe të jashtëm

Webercol gress G është një ngjitës i parapregatitur me bazë çimentoje Portland gri, inertesh të përzgjedhura dhe aditivësh specifikë që përmirësojnë ngjitjen dhe punueshmërinë. Përdoret për ngjitjen e pllakave poroze të dimesioneve të mesme në mjedise të brendhme dhe të jashtme.

MENU