Weber.prim akril 25kg – WEBER

39.99

Ka sasi

Për sipërfaqe të thata dhe absorbuese aplikoni dy herë astar, me një interval prej 2-3 orësh
Në aplikimin e parë, holloni substratin me max. 30% ujë, dhe aplikimi i dytë me max. 10% ujë
Aplikojeni me furçë ose rul
Koha e tharjes min: 24 ore
Temperatura e aplikimit: nga +5⁰C deri në +30⁰C
Mos punoni në rrezet e diellit direkte, shi ose erë të fortë

Kodi: W2600 Kategoritë: ,

39.99

Përshkrimi

Weberprim acrylic është një substrat me ngjyrë akrilike për fasada. përdoret për lyerjen e nënshtresave minerale dhe fasadave, uniformitetin, neutralizimin, forcimin dhe rezistencën ndaj ujit, përpara aplikimit të bojrave të fasadave dhe suvave me shtresa të holla të fasadave.
Aplikimi :
Për sipërfaqe të thata dhe absorbuese aplikoni dy herë astar, me një interval prej 2-3 orësh
Në aplikimin e parë, holloni substratin me max. 30% ujë, dhe aplikimi i dytë me max. 10% ujë
Aplikojeni me furçë ose rul
Koha e tharjes min: 24 ore
Temperatura e aplikimit: nga +5⁰C deri në +30⁰C
Mos punoni në rrezet e diellit direkte, shi ose erë të fortë

MENU