Weber polikolor latex 5 kg

14.99

Ka sasi

Bojë lateksi me cilësi të lartë rezistente ndaj fshirjes së lagësht me dezinfektues
Bazuar në dispersione ujore dhe polimere moderne

Kodi: W2578 Kategoritë: ,

14.99

Përshkrimi

Policolor latex është një bojë me cilësi të lartë e bazuar në dispersione ujore dhe polimere moderne, rezistente ndaj fshirjes së lagësht. Është menduar për lyerjen e mureve të brendshme në të gjitha ndërtesat ku ka një nivel më të lartë të mirëmbajtjes higjienike, e cila kryhet me larjen e shpeshtë të sipërfaqeve të lyera me pastrues universal. Mund të aplikohet në të gjitha sipërfaqet që janë trajtuar me përbërje zbutëse niveluese më të mira, në karton gipsi dhe çimento, beton etj.

Bojë lateksi me cilësi të lartë rezistente ndaj fshirjes së lagësht me dezinfektues
Bazuar në dispersione ujore dhe polimere moderne
Mund të aplikohet në të gjitha sipërfaqet që janë trajtuar me përbërje zbutëse niveluese më të mira, në karton gipsi dhe çimento, beton etj.

MENU