Weber Gled në kofe mas rrafshuse 25kg – WEBER

19.00

Ka sasi

E përforcuar me polimere
Të bardhët e shprehur
Deri në 5 mm trashësi

Kodi: W3210 Kategoritë: ,

19.00

Përshkrimi

Webermur gletofix është një lloj i thatë i përgatitur në fabrikë i masës gleto me bazë gëlqereje dhe mbushës me cilësi të lartë, i pasuruar me polimere, për përdorim të brendshëm.

E përforcuar me polimere
Të bardhët e shprehur
Deri në 5 mm trashësi

MENU