Weber FUGE fleksibile hidrofobike e bardhë W011 2kg

4.99

Ka sasi

Fugë i papërshkueshëm nga uji për mbylljen e qatjeve në mure dhe dysheme
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Për fuga faiane, graniti, qelqi qeramike, guri natyral
Për fuga me gjerësi 2 deri në 6 mm

Kodi: W5204 Kategoritë: ,

4.99

Përshkrimi

Fugë i papërshkueshëm nga uji për mbylljen e qatjeve në mure dhe dysheme
Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Për fuga faiane, graniti, qelqi qeramike, guri natyral
Për fuga me gjerësi 2 deri në 6 mm
Nuk plas dhe nuk mban papastërti
Rezistent ndaj pastrimit me kimikatet më të zakonshme shtëpiake
Shkalla e kostos varet nga madhësia e bashkimit
Ngjyra: W011 e bardhë

MENU