Weber Fuge Fleksibile Hidrofobike Anthracite 2kg

4.99

Ka sasi

Llaç fugash me ngjyrë CG2 WA për gjerësi fugash 1-6 mm.
llaç bashkimi i shkëlqyeshëm i punueshëm
Për trajtimin sipërfaqësor të fugave në pllaka dhe shtrimin
Konsumi: 0,33 kg / m2W5200

Kodi: W5200 Kategoritë: ,

4.99

Përshkrimi

Llaç fugash me ngjyrë CG2 WA për gjerësi fugash 1-6 mm.
llaç bashkimi i shkëlqyeshëm i punueshëm
Për trajtimin sipërfaqësor të fugave në pllaka dhe shtrimin
Konsumi: 0,33 kg / m2

MENU