Vluëse uji 1850-2200W,1.7 l – ISKRA

14.00

Ka sasi

• Tensioni: 220-240V~50/60Hz
• Fuqia: 1850-2200W (max)
• Kapaciteti: 1,7 L
• Buton për hapjen e kapakut

Kodi: 3830042564751 Kategoritë: ,

14.00

Përshkrimi

• Tensioni: 220-240V~50/60Hz
• Fuqia: 1850-2200W (max)
• Kapaciteti: 1,7 L
• Buton për hapjen e kapakut
• Element i fshehur i nxehjes
• Filtër për ujë
• Ndërprerës me dritë për ndezje dhe fikje
• Shkallë dyfishe për nivelin e ujit
• bazë rrotulluese 360°
• Sistem i trefishtë i sigurisë:
– Mbrojtja nga mbinxehja
– Fikje automatike kur hiqet nga baza
– Fikje automatike kur fillon të vlojë
• Dimensionet e kutisë (në mm):
210 (GJ) x 160 (GJ) x 220 (L)
• Neto pesha: 0,85 kg
• Bruto pesha: 1,08 kg
Paketimi në ambalazhin e jashtëm
EAN kodi i ambalazhit të jashtëm: 3830042563396
• Dimensionet e kutisë (në mm):
495 (GJ) x 430 (GJ) x 460 (L)
• Sasia: 12 copë/karton
• Neto pesha: 10,2 kg
• Bruto pesha: 13 kg

MENU