Vluëse uji 1850-2200W, 1.7 L T-8803A – ISKRA

9.9014.00 (-29%)

S’ka stok

Tensioni: 220-240V~50/60Hz
Fuqia: 1850-2200W (max)
Kapaciteti: 1,7 L

Kodi: 3830042564744 Kategoritë: , Etiketat:

9.9014.00 (-29%)

Përshkrimi

• Tensioni: 220-240V~50/60Hz
• Fuqia: 1850-2200W (max)
• Kapaciteti: 1,7 L
• Buton për hapjen e kapakut
• Element i fshehur i nxehjes
• Filtër për ujë
• Ndërprerës me dritë për ndezje dhe fikje
• Shkallë dyfishe për nivelin e ujit
• bazë rrotulluese 360°
• Sistem i trefishtë i sigurisë:
– Mbrojtja nga mbinxehja
– Fikje automatike kur hiqet nga baza
– Fikje automatike kur fillon të vlojë
• Dimensionet e kutisë (në mm):
210 (GJ) x 165 (GJ) x 230 (L)
• Neto pesha: 0,82 kg
• Bruto pesha: 1,05 kg
Paketimi në ambalazhin e jashtëm
EAN kodi i ambalazhit të jashtëm: 3830042563389
• Dimensionet e kutisë (në mm):
510 (GJ) x 430 (GJ) x 480 (L)
• Sasia: 12 copë/karton
• Neto pesha: 9,85 kg
• Bruto pesha: 12,64 kg

MENU