Vluëse uji 1800W, 2.0 l ISKRA KL1808

7.9010.90 (-28%)

S’ka stok

Tensioni: 220-240V~50/60Hz
Fuqia: 1800W (max)
Kapaciteti: 2,0 L

Kodi: 3830042564782 Kategoritë: , Etiketimet: , ,

7.9010.90 (-28%)

Përshkrimi

Tensioni: 220-240V~50/60Hz
Fuqia: 1800W (max)
Kapaciteti: 2,0 L
Shtëpizë nga çeliku që nuk ndryshket
Buton për hapjen e kapakut
Element i fshehur i nxehjes
Filtër për ujë
Ndërprerës për ndezje dhe fikje
Indikator i gjendjes
bazë rrotulluese 360°
Sistem i trefishtë i sigurisë:
– Mbrojtja nga mbinxehja
– Fikje automatike kur hiqet nga baza
– Fikje automatike kur fillon të vlojë
Dimensionet e kutisë (në mm): 185 (GJ) x 185 (GJ) x 235 (L)
Neto pesha: 0,96 kg
Bruto pesha: 1,04 kg
EAN kodi i ambalazhit të jashtëm: 3830042564874

MENU