Vluëse e ujit 1850-2200W – ISKRA

20.9029.90 (-30%)

S’ka stok

• Tensioni: 220-240V~50/60Hz
• Fuqia: 1850-2200W (max)
• Kapaciteti: 1,7 L

Kodi: 3830042564768 Kategoritë: ,

20.9029.90 (-30%)

Përshkrimi

• Tensioni: 220-240V~50/60Hz
• Fuqia: 1850-2200W (max)
• Kapaciteti: 1,7 L
• Shtëpizë nga çeliku që nuk ndryshket
• Buton për hapjen e kapakut
• Element i fshehur i nxehjes
• Filtër për ujë
• Ndërprerës me dritë për ndezje dhe fikje
• Shkallë dyfishe për nivelin e ujit
• bazë rrotulluese 360°
• Sistem i trefishtë i sigurisë:
– Mbrojtja nga mbinxehja
– Fikje automatike kur hiqet nga baza
– Fikje automatike kur fillon të vlojë
• Dimensionet e kutisë (në mm):
215 (GJ) x 160 (GJ) x 230 (L)
• Neto pesha: 0,93 kg
• Bruto pesha: 1,16 kg

MENU