VIVAX VOX BS-101 red

35.00

Ka sasi

Fuqia RMS (W): 12
Bateria (mAh): 3000

Kodi: 02357105 Kategoritë: ,

35.00

Përshkrimi

Altoparlantët [W]: 12
Fuqia RMS (W): 12
Dimensionet dhe masa
Dimensionet e lartësisë (cm): 13.5
Dimensionet e gjerësisë (cm): 14.5
Përmasat gjatësia (cm): 31.5
Karakteristika te tjera
Bateria (mAh): 3000
Aksesorë
Pajisjet shtesë: Line IN Cable, Micro USB Cable
Energjia dhe Konsumi
Furnizimi me energji elektrike: 220 V

MENU