VIVAX VOX bluetooth speaker BS-90

25.00

Ka sasi

Fuqia RMS (W): 8,5
Karakteristika te tjera
Bateria (mAh): 1.5

Kodi: 0001214603 Kategoritë: ,

25.00

Përshkrimi

Altoparlantët [W]: 8.5
Fuqia RMS (W): 8,5
Dimensionet dhe pesha
Dimensionet e lartësisë (cm): 11.7
Dimensionet e gjerësisë (cm): 15.6
Përmasat gjatësia (cm): 27.8
Karakteristika te tjera
Bateria (mAh): 1.5
Aksesorë
Pajisje shtesë: Kordoni i rrymës
Energjia dhe konsumi
Furnizimi me energji elektrike: 110-240V

MENU