VIVAX VOX bluetooth speaker BS-160

49.00

Ka sasi

Fuqia RMS (W): 14
Bateria (mAh): 3600
Furnizimi me energji elektrike: 110-240V

Kodi: 0001214623 Kategoritë: ,

49.00

Përshkrimi

Altoparlantët [W]: 14
Fuqia RMS (W): 14
Dimensionet dhe pesha
Dimensionet e lartësisë (cm): 12.3
Dimensionet e gjerësisë (cm): 12.6
Përmasat gjatësia (cm): 28.3
Karakteristika te tjera
Bateria (mAh): 3600
Aksesorë
Pajisje shtesë: Kordoni i rrymës
Energjia dhe konsumi
Furnizimi me energji elektrike: 110-240V

MENU