VIVAX VOX bluetooth BS-210

49.00

Ka sasi

Fuqia RMS (W): 50
Bateria (mAh): 3600
Furnizimi me energji elektrike: 110-240V

Kodi: 0001215481 Kategoritë: ,

49.00

Përshkrimi

Altoparlantët [W]: 50
Fuqia RMS (W): 50
Dimensionet dhe pesha
Dimensionet e lartësisë (cm): 14.4
Dimensionet e gjerësisë (cm): 18.7
Përmasat gjatësia (cm): 35.4
Karakteristika te tjera
Bateria (mAh): 3600
Aksesorë
Pajisje shtesë: Kordoni i rrymës
Energjia dhe konsumi
Furnizimi me energji elektrike: 110-240V

MENU