VIVAX HOME fshëse me bateri VCB-25VB

99.00

Ka sasi

Fuqia [W]: 150
Vëllimi i kontejnerit të pluhurit [L]: 0,6
Enë pluhuri: Sistemi ciklon

Kodi: 0001094650 Kategoritë: ,

99.00

Përshkrimi

Fuqia [W]: 150
Vëllimi i kontejnerit të pluhurit [L]: 0,6
Bateria: 25,2V Lithium 2000mAh
Pesha [kg]: 2.6
Koha e karikimit: 4-6h
Enë pluhuri: Sistemi ciklon
Ngjyra: E zezë
Vëllimi [dB]: 82
Pajisjet shtesë: Përshtatës karikimi, furça dhe pajisje shtesë, Raft magazinimi

MENU