VIVAX HOME fshesë elektrike VCC-850G Astro

79.90

Ka sasi

Fuqia [W]: 850
Vëllimi i kontejnerit të pluhurit [L]: 2
Enë pluhuri: Sistemi ciklon

Kodi: 0001202938 Kategoritë: ,

79.90

Përshkrimi

Fuqia [W]: 850
Vëllimi i kontejnerit të pluhurit [L]: 2
Pesha [kg]: 4.2
Enë pluhuri: Sistemi ciklon
Ngjyra: E bardhë
Gjatësia e telit [m]: 6
Filtri HEPA: Po
Vëllimi [dB]: 80
Aksesorët: Furça dhe shtojca shtesë

MENU