VIVAX HOME Friz CFR-420

369.00

Ka sasi

Kapaciteti neto i ngrirësit [l]: 418
Klasa e energjisë: A +
Lloji: Horizontal
Klasa klimatike: N

Kodi: 0001094692 Kategoritë: ,

369.00

Përshkrimi

Kapaciteti neto i ngrirësit [l]: 418
Klasa e energjisë: A +
Lloji: Horizontal
Klasa klimatike: N
Klasa e energjisë (e re): F
Dimensionet dhe pesha
Gjerësia: 1416
Lartësia: 750
Thellësia: 750
Paralajmërim për temperaturë të tepërt: Jo.
Funksioni i ngrirjes së shpejtë: Jo.
Koha e ruajtjes në rast foleje: 57
Kapaciteti i ngrirjes kg / 24 orë: 14

Specifikat

Informacion shtesë

Peshë50 kg

MENU