VIVAX HOME frigorifer DD-207 S

249.00

Ka sasi

Kapaciteti neto i frigoriferit [l]: 166
Kapaciteti neto i ngrirësit [l]: 41
Numri i rafteve në frigorifer: 3
Numri i sirtarëve në frigorifer: 1
Numri i rafteve në frigorifer: 1
Dimensionet e produktit (WxHxD) [cm]: 55x143x55

Kodi: 02356306 Kategoritë: ,

249.00

Përshkrimi

Kapaciteti neto i frigoriferit [l]: 166
Kapaciteti neto i ngrirësit [l]: 41
Numri i rafteve në frigorifer: 3
Numri i sirtarëve në frigorifer: 1
Numri i rafteve në frigorifer: 1
Dimensionet e produktit (WxHxD) [cm]: 55x143x55
Numri i kompresorëve: 1
Klasa e energjisë: F
Të tjera: Rafte dhe sirtarë qelqi, drejtim i ndryshueshëm i hapjes së derës,
Ngjyra: argjend

Specifikat

Informacion shtesë

Peshë 50 kg

MENU