Vinç Topex, 2T

59.00

Ka sasi

Vinç me zinxhir TOPEX, 2T, ka zinxhir me gjatësi 2.5 m

Kodi: 97X072 Kategoritë: , , Etiketat:

59.00

Përshkrimi

Vinç me zinxhir TOPEX, 2T, ka zinxhir me gjatësi 2.5 m. Është mjet i përsosur për punëtoritë dhe pajisjet e garazhit. Pajtueshmëria me standardet evropiane të sigurisë konfirmohet me certifikatën CE. Markë TOPEX është e orientuar drejt entuziastëve të DIY.

MENU