fbpx

Vinç 900kg – TOPEX

35.00

Ka sasi

Vinç dore TOPEX është krijuar për tërheqjen e objekteve. Ajo ka një litar 4.5 mm me gjatësi 10 m.
Pesha tërheqëse: 900 Kg
Litari: 10m
Pesha e produktit: 5.50 Kg

Krahaso
Kodi: 97X087 Kategoritë: , ,

35.00

Përshkrimi

Vinç dore TOPEX është krijuar për tërheqjen e objekteve. Ajo ka një litar 4.5 mm me gjatësi 10 m dhe një frenë kashte. Është i përsosur për vendin e ndërtimit, punëtorinë dhe fermën. Produkti i shënuar me CE i cili konfirmon pajtueshmërinë me direktivat e sigurisë. Marka TOPEX është e orientuar drejt entuziastëve të DIY.
Pesha tërheqëse: 900 Kg
Litari: 10m
Pesha e produktit: 5.50 Kg

Menu kryesore