Vinç 540kg – TOPEX

23.00

Ka sasi

Vinç dore TOPEX është krijuar për tërheqjen e objekteve. Ajo ka një litar 4.5 mm me gjatësi 10 m dhe një frenë kashte.
Pesha tërheqëse: 540 Kg
Litari: 10m
Pesha e produktit: 3.75 Kg

Kodi: 97X085 Kategoritë: , ,

23.00

Përshkrimi

Vinç dore TOPEX është krijuar për tërheqjen e objekteve. Ajo ka një litar 4.5 mm me gjatësi 10 m dhe një frenë kashte. Është i përsosur për vendin e ndërtimit, punëtorinë dhe fermën. Produkti i shënuar me CE i cili konfirmon pajtueshmërinë me direktivat e sigurisë. Marka TOPEX është e orientuar drejt entuziastëve të DIY.

MENU