Vinç 15 T – Neo Tools

69.00

Ka sasi

Ngritës hidraulik 15 t NEO (numrat e referencës 11-704). Ndërtimi i fortë siguron qëndrueshmëri dhe siguri. Ngritja shkon nga 231 deri në 498 mm, pesha maksimale 15 t.

Kodi: 11-704 Kategoritë: , ,

69.00

Përshkrimi

Ngritës hidraulik 15 t NEO (numrat e referencës 11-704). Ndërtimi i fortë siguron qëndrueshmëri dhe siguri. Ngritja shkon nga 231 deri në 498 mm, pesha maksimale 15 t. Përveç kësaj, Vinçi NEO dallohet për nga dimensionet dhe pesha e tij e vogël, gjë që lehtëson transportin e pajisjes.

Pajtueshmëria me standardet evropiane të sigurisë sigurohet nga certifikata CE. Certifikata TÜV garanton cilësinë dhe besueshmërinë e lartë të produktit.

Marka NEO plotëson pritjet e profesionistëve.

MENU