Vetënivelisuës laserik 360° – NEO TOOLS

119.00

Ka sasi

Lazer vetë-nivelizues i linjës NEO me gjatësi vale 630-670 nm përdoret në punët ndërtimore dhe rinovuese. Produkti përdoret për të përcaktuar linjat vertikale dhe horizontale, ose të dyja në të njëjtën kohë, në distancë deri në 15 metra.

Kodi: 75-102 Kategoritë: , ,

119.00

Përshkrimi

Lazer vetë-nivelizues i linjës NEO me gjatësi vale 630-670 nm përdoret në punët ndërtimore dhe rinovuese. Produkti përdoret për të përcaktuar linjat vertikale dhe horizontale, ose të dyja në të njëjtën kohë, në distancë deri në 15 metra. Koha e zvogëluar e nevojshme për rrafshimin është një avantazh i padiskutueshëm i mjetit. Lazeri i linjës kryq është i pajisur me mekanizëm vetë-nivelues që vepron në rangun +/- 4 °, i cili lejon saktësi pa e vendosur mjetin me dorë. Shtresë e veshur me gome parandalon heqjen e mjetit nga dora. Lazeri përmban fije 1/4 “për një qëndrim. Ruajtje më e lehtë dhe mbrojtje e mjetit kur mbani në sajë të rastit të përshtatshëm. Mjeti ka tregues të lehtë dhe të shëndoshë të vendosjes së gabuar. Shtresa e jashtme mbron mjetin nga hyrja e pluhurit dhe ujit siç përcaktohet nga standardi IP54.Rrezja horizontale 360 ​​gradë lejon një nivelizim të përshtatshëm pa mbartjen e mjetit rreth vendit të punës.Kualiteti i produktit garantohet nga certifikata evropiane CE. marka NEO plotëson pritjet e profesionistëve.

MENU