Ventill i ajrit 4 bar – RBM

6.99

Presioni maksimal i funksionimit 10 bar
Presioni maksimal i shkarkimit 4 bar

Kodi: N/A Kategoritë: , ,

6.99

Pastroje

Përshkrimi

Përdorimi i ujit dhe ujit glikol 30%
Temperatura maksimale e funksionimit 115°C
Presioni maksimal i funksionimit 10 bar
Presioni maksimal i shkarkimit 4 bar

Specifikat

Informacion shtesë

Diametri

1/2", 3/8"

MENU