Ujitës kopshti sprinkler – VERTO

8.90

Ka sasi

Funksione: 9
Sipërfaqja maksimale e ujitjes: 95 m2

Kodi: 15G781 Kategoritë: ,

8.90

Përshkrimi

Funksione: 9
Sipërfaqja maksimale e ujitjes: 95 m2

Spërkatës me 9 funksione VERTO lejon ujtjen të përshtatshëm të sipërfaqeve deri në 95 m2. Produkti është bërë prej plastike me cilësi të lartë, dhe sistemi i spërkatësit metalik garanton jetë të gjatë shërbimi të produktit. 9 mënyra të ndryshme të ujitjes lejojnë të zgjidhni rrjedhën më të mirë të ujit në formën e zonës për ujitje.

MENU