Ujitës kopshti sprinkler – VERTO

16.9919.00 (-11%)

Ka sasi

Funksione: 6
Sipërfaqja maksimale e ujitjes: 350 m2

Kodi: 15G788 Kategoritë: ,

16.9919.00 (-11%)

Përshkrimi

Funksione: 6
Sipërfaqja maksimale e ujitjes: 350 m2

Spërkatës kopshti, me 6 funksione , baza e qëndrueshme plastike, diapazoni i rregullueshëm i ujitjes dhe këndi i rrjedhës, sipërfaqja maksimale e ujitjes 350 m2

MENU