Ujitës kopshti , 418 m2 – VERTO

19.00

Ka sasi

Numri i vrimav: 18
Sipërfaqja maksimale e ujitjes: 418 m2

Krahaso
Kodi: 15G772 Kategoritë: ,

19.00

Përshkrimi

Numri i vrimav: 18
Sipërfaqja maksimale e ujitjes: 418 m2

Spërkatës lëkundës VERTO është bërë prej plastike të qëndrueshme, rezistente ndaj dëmtimeve. Lejon spërkatje të përshtatshme me sipërfaqe deri në 418 m2. 18 grykë spërkatëse drejtojnë rrjedhat e ujit në zonën me formë drejtkëndëshe, dhe rregullimi i grykës lejon të vendosni jo vetëm diapazonin, por edhe gjerësinë e spërkatjes.

Menu kryesore