Trimer multifunksional 0.9KW – VERTO

119.00

Ka sasi

Pajisja multifunksionale e kopshtit VERTO (ref. 52G555) me një fuqi 0.9kW (1.2KM) që ju lejon të kryeni një gamë të gjerë të punëve të kopshtit, siç është zvogëlimi ose prerja me sharrë zinxhirore.

Kodi: 52G555 Kategoritë: ,

119.00

Përshkrimi

Pajisja multifunksionale e kopshtit VERTO (ref. 52G555) me një fuqi 0.9kW (1.2KM) që ju lejon të kryeni një gamë të gjerë të punëve të kopshtit, siç është zvogëlimi ose prerja me sharrë zinxhirore. Pajisja mund të përdoret si një sharrë për të shkurtuar degët në lartësi.
Ai jep mundësinë për të punuar me thikë me tre dhëmbë dhe me një vijë prerëse sipas nevojës. Pajtueshmëria me standardet evropiane të sigurisë sigurohet nga certifikata CE. Marka VERTO ofron një gamë të mjeteve të energjisë dhe aksesorëve për çdo DIY.

MENU