Prerëse për muri të gjallë 550W – NAKAYAMA

46.9959.99 (-22%)

S’ka stok

Fuqia: 550W
Tensioni: 230V ~ 50Hz
Rrotullimet në minutë: 3300 rpm
Gjatësia e tehut: 60cm
Pesha: 3.78kg

Kodi: EH5100 Kategoritë: , ,

46.9959.99 (-22%)

Përshkrimi

Fuqia: 550W
Tensioni: 230V ~ 50Hz
Rrotullimet në minutë: 3300 rpm
Gjatësia e tehut: 60cm
Pesha: 3.78kg

Trimer gardhi i dizajnuara në mënyrë ergonomike për saktësi dhe efikasitet me tehe të qëndrueshme me dy tehe që sigurojnë prerje të pastra dhe formësim të përsosur. Veçanërisht e rehatshme për tu trajtuar falë dizajnit të saj të balancuar.

MENU