Trenerkë pune për femra NEO

15.00

Materiali: Polister 100%
Pesha: 300 g/m2
Madhësia: M

15.00

Pastroje

Përshkrimi

Bluza e rrobave të rrobave NEO të grave nga seria Woman Line është një produkt i lehtë dhe i rehatshëm i bërë nga pjesa prej 300 g / m2. Materiali i butë siguron rehati në përdorim kur punoni në temperatura më të ulëta.
Bluza e xhupit ka 3 xhepa të zinxhirit. Mëngët janë të përfunduara me një elastik dhe perimetri në fund të këmishës së xhupit rregullohet me anë të kronometrave. Prerjet urbane dhe ngjyrat në modë ju lejojnë të përdorni produktin edhe jashtë punës.
Garancia e cilësisë është çertifikata dhe performanca evropiane në përputhje me EN ISO 13688: 2013. Marka NEO plotëson pritjet e profesionistëve.

Specifikat

Informacion shtesë

Madhësia

L, M

MENU