Trenerkë pune – NEO

29.99

Trenerkë e punës NEO. Përforcimet e softshell mbi shpatullat, mëngët dhe anët ofrojnë rezistencë më të lartë ndaj dëmtimit mekanik. Prangat e integruara në hyrjen e mëngëve dhe një pranga e rregullueshme në shtresën e poshtme ju ndihmojnë të mbani ngrohtësi me rehati maksimale.

29.99

Pastroje

Përshkrimi

Trenerkë e punës NEO. Përforcimet e softshell mbi shpatullat, mëngët dhe anët ofrojnë rezistencë më të lartë ndaj dëmtimit mekanik. Prangat e integruara në hyrjen e mëngëve dhe një pranga e rregullueshme në shtresën e poshtme ju ndihmojnë të mbani ngrohtësi me rehati maksimale. Trenerkë e punës dallohet nga një model tërheqës, kështu që mund ta përdorni edhe pas punës. Marka NEO plotëson pritjet e profesionistëve.

Specifikat

Informacion shtesë

Madhësia

L, M, XL

MENU