Toster Hyundai, TO 602

14.00

Ka sasi

Ky toster, me fuqi 750W ka një funksion të mbylljes automatike, një funksion ndalimi për anulimin e menjëhershëm të tharjes dhe 7 nivele të rregullueshme të ngrohjes.

Kodi: 967492 Kategoritë: , Etiketat:

14.00

Përshkrimi

Ky toster, me fuqi 750W ka një funksion të mbylljes automatike, një funksion ndalimi për anulimin e menjëhershëm të tharjes dhe 7 nivele të rregullueshme të ngrohjes. Mirëmbajtja është e lehtë, tabaka e thërrmijës thjesht hiqet dhe zbrazet. Toster me dimensione 28 × 18.5 × 15.5cm do të përshtaten në çdo kuzhinë. Specifikat: Konsumi i energjisë: 750 W Materiali: Plastike Numri i vendeve të tharjes: 2 Ngjyra: e Bardhë

MENU