Tharëse për flok 2100W – BORMANN

19.99

Ka sasi

Dy nivele shpejtësie (në nxehtë dhe të ftohtë)
Butoni i Fryrjes së Ajrit të Ftohtë
Kabllo rryme 2m

Kodi: BHC2100 Kategoritë: ,

19.99

Përshkrimi

Fuqia: 2100 W
Pesha: 1.1 kg
Dy nivele shpejtësie (në nxehtë dhe të ftohtë)
Butoni i Fryrjes së Ajrit të Ftohtë
Kabllo rryme 2m

MENU