Tharëse elektrike për rroba 100W – BORMANN

33.00

Ka sasi

Fuqia: 100W
Tensioni: 220-240V ~ 50/60Hz
Pesha: 2.5 Kg
Dimesionet: 113×54 cm

Kodi: BFA1000 Kategoritë: ,

33.00

Përshkrimi

Fuqia: 100W
Tensioni: 220-240V ~ 50/60Hz
Pesha: 2.5 Kg
Dimesionet: 113×54 cm

Tharëse elektrike për tharjen e lehtë dhe të shpejtë të rrobave dhe rrobave pas larjes në kushte që nuk lejojnë përhapjen ose përshpejtimin e procesit të tharjes. I besueshëm, me dizajn elegant dhe dritë, zgjedhje ideale për përdorim gjatë gjithë vitit.

MENU